Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ επικρίνει την "αστεία" επανάληψη του πέναλτι του Κάι Χάβερτζ

Ο μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, χαρακτήρισε "αστεία" την επανάληψη συο πέναλτι του Κάι Χάβερτζ, αφού η Τσέλσι συσπειρώθηκε και πέταξε τη γερμανική ομάδα εκτός Champions League.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ επικρίνει την "αστεία" επανάληψη του πέναλτι του Κάι Χάβερτζ

Η Ντόρτμουντ πήγε προηγούμενη με 1-0 στον επαναληπτικό αγώνα στο Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά αφού ο Ραχίμ Στέρλινγκ ισοφάρισε, ο Χάβερτζ σκόραρε ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι με την δεύτερη προσπάθεια και έστειλε τον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ στα προημιτελικά με νίκη 2-0 χθες το βράδυ.

Ο Ντάνι Μάκελι τιμώρησε τον Γουλφ για χέρι στο δεύτερο ημίχρονο και παρόλο που το αρχικό πέναλτι του Χάβερτζ χτύπησε σε δοκάρι, ο Οζτσάν κρίθηκε ότι πάτησε στην περιοχή και ο Χάβερτζ σκόραρε με τη δεύτερη προσπάθειά του.

Ο Μπέλινγκχαμ θεώρησε ότι ο Γουλφ αδικήθηκε αφού η σέντρα του Μπεν Τσίλγουελ χτύπησε στο χέρι του από κοντά, αλλά ο Άγγλος διεθνής ήταν ιδιαίτερα μπερδεμένος με την επανάληψη του πέναλτι που καταλόγισε το VAR, δείχνοντας το σπασμένο ανέβασμα του Χάβερτζ.

Μιλώντας στο BT Sport, ο Μπέλινγκχαμ είπε για τον Γουλφ: "Δεν είμαι σίγουρος τι άλλο μπορεί να κάνει με το χέρι του".

"Αυτό από μόνο του ήταν απογοητευτικό και το γεγονός ότι έκαναν επανάληψη, νομίζω ότι είναι αστείο.

Για κάθε πέναλτι, ειδικά όταν έχεις τόσο αργή εκτέλεση, θα υπάρχουν άνθρωποι που θα εισέρχονται στο γήπεδο κατά ένα μέτρο περίπου.

Πήρε την απόφαση και πρέπει να ζήσουμε με αυτήν".

Και πρόσθεσε: "Δεν θέλω να μπλέξω σε μπελάδες. Έχω πληρώσει αρκετά σε αυτούς τους πολλούς".