Ο Ροντινέι, ο Ραμόν και ο... Μαρσέλο

Από συμπαίκτες στον Ολυμπιακό «αντίπαλοι» στην Βραζιλία Ροντινέι, Ραμόν και Μαρσέλο λίγο πριν από την υποδοχή με λαοθάλασσα που ετοιμάζει η Φλουμινένσε στον 34χρονο άσο 

Ο Ροντινέι, ο Ραμόν και ο... Μαρσέλο

Ο Μαρσέλο θα έχει σε λίγες μέρες (την Παρασκευή 10/3) τη δεύτερη μεγάλη υποδοχή στη φετινή σεζόν, καθώς όπως είχε συμβεί και στον Ολυμπιακό έτσι και η Φλουμινένσε ετοιμάζει μεγάλη γιορτή, με 80.000 κόσμο στο «Μαρακανά» για να παρουσιάσει το νέο απόκτημά της. Και να αποθεώσει όλος αυτός ο κόσμος τον ποδοσφαιριστή που μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει εκεί απ' όπου άρχισε τη μεγάλη καριέρα του και την γεμάτη διακρίσεις σταδιοδρομία του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγες ώρες νωρίτερα, πάντως, η Φλουμινένσε έχει να δώσει έναν σπουδαίο αγώνα, εκτός έδρας με την Φλαμένγκο. Και σίγουρα το μυαλό της αγωνιστικά είναι εκεί για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη η παρουσίαση του Μαρσέλο, σε περίπτωση νίκης.

Οι πρώην συμπαίκτες, έστω και λίγο, του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, ο Ροντινέι και ο Ραμόν θα υποστηρίζουν ασφαλώς την πρώην ομάδα τους, την... Φλαμένγκο στο συγκεκριμένο ματς για το Καμπεονάτο Καριόκα.