Μίλαν: Ζητά 15 εκατομμύρια ευρώ για Ρέμπιτς - Ενδιαφέρον από Γερμανία

Η διοίκηση της Μίλαν σκέφτεται ήδη τις πιθανές πωλήσεις του καλοκαιριού και ο Άντε Ρέμπιτς είναι ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζονται, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα.

Μίλαν: Ζητά 15 εκατομμύρια ευρώ για Ρέμπιτς - Ενδιαφέρον από Γερμανία

Το Calciomercato.com περιγράφει τον Άντε Ρέμπιτς ως τον "άγνωστο παράγοντα στην επίθεση του Πιόλι". Ο Κροάτης διανύει την τέταρτη σεζόν του στη Μίλαν και δυσκολεύεται να πάρει σταθερό χρόνο συμμετοχής με μόλις έξι συμμετοχές μέχρι στιγμής φέτος.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι η τρέχουσα αίσθηση είναι ότι ο Ρέμπιτς θα μπορούσε να φύγει από την Ιταλία πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν και τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον ατζέντη του παίκτη για να βρεθεί μια λύση που να βολεύει όλους.

Η τιμή που ζητούν οι Ροσονέρι είναι περίπου 15 εκατ. ευρώ και ήδη έχουν φτάσει οι πρώτες κρούσεις από την Μπουντεσλίγκα. Φαίνεται λοιπόν ότι ο πρώην παίκτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα μπορούσε να επιστρέψει σε ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει καλά, αν έρθουν οι κατάλληλες προτάσεις όταν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού σε λίγους μήνες ακόμα.