Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζει την απόκτηση του Έιμπραχαμ

Ο Τάμι Έιμπραχαμ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζει την απόκτηση του Έιμπραχαμ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης του Τάμι Έιμπραχαμ ενόψει της καλοκαιρνής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Τσέλσι έχει ψηλά στην λίστα της τον Τάμι Έιμπραχαμ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ως δεύτερη λύση εάν δεν κινηθεί για την απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν. Η μπλε του Λονδίνου διατηρούν ρήτρα επαναγοράς ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία ενεργοποιείται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Έιμπραχαμ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία περιμένει στην γωνία ως παρατηρητής να δει πως θα κινηθεί η Τσέλσι.Οι "κόκκινοι διάβολοι" παρά την προσθήκη του Βάουτ Βέγκχορστ θεωρούν πως δεν έχουν καλύψει το κενός που άφησε με την αποχώρησή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο "πόθος" του Έρικ Τεν Χάαγκ είναι ο Χάρι Κέιν, όμως αποτρεπτικό παράγοντα αποτελεί το ποσό που πρέπει να δαπανηθεί για μια τέτοια μεταγραφική κίνηση -το ποσό θα ξεπερνούσε τα 100 εκατομμύρια ευρώ-.

Κάπως έτσι, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο στράικερ της Ρόμα είναι ο ιδανικός παίκτης για την επιθετική γραμμή της ομάδας και εάν η Τσέλσι δεν ενεργοποιήσει την ρήτρα επαναγοράς θα κινηθούν για την απόκτησή του.

O 25χρονος άσος μετρά φέτος 7 γκολ και 5 ασίστ σε 34 ματς με τους «τζιαλορόσι», με τους οποίους έχει συμβόλαιο ως το 2026.