Μίλαν: Το δίλημμα Οριγκί - Ρέμπιτς αξίας... 10 εκατομμυρίων

Η Μίλαν δυσκολεύεται να βρει δίχτυα φέτος, ειδικά από όταν άρχισε να παίζει με τριάδα στην άμυνα, και αρκετοί επιθετικοί "υπολειτουργούν". Δύο από αυτούς είναι ο Ντιβόκ Οριγκί και ο Άντε Ρέμπιτς.

Μίλαν: Το δίλημμα Οριγκί - Ρέμπιτς αξίας... 10 εκατομμυρίων

Ο Άντε Ρέμπιτς είναι στην Μίλαν από το 2019 και ο Ντιβόκ Οριγκί ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι. Με δεδομένο ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας πληρώνει 10 εκατ. ευρώ μικτά για τους μισθούς τους ετησίως, δεν έχουν κάνει αρκετά.

Ο Οριγκί ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και βρίσκεται μόλις στα δύο γκολ, τα οποία ήταν πολύ καλά εκτελεσμένα αλλά σε καμία περίπτωση καθοριστικά. Ο Ρέμπιτς, από την άλλη, έχει τρία γκολ, αλλά δεν έχει παίξει αρκετά και η ασυνέπειά του έχει φανεί πραγματικά.

Υποτίθεται ότι οι δύο τους θα εναλλάσσονταν με τον Ολιβιέ Ζιρού, αλλά ο τελευταίος έχει αναγκαστεί να... δουλέψει υπερωρίες φέτος. Ο Ρέμπιτς μπορεί να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν αν δεν βελτιωθεί, ενώ ο Οριγκί μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και πάλι είναι επιτακτική ανάγκη να βελτιωθεί.