Bundesliga: Νέα «γκέλα» η Ουνιόν, «ανάσα» για Σάλκε

Η Ουνιόν Βερολίνου έμεινε στο 0-0 με την Κολωνία και έμεινε στο -5 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Αντίθετα, η Σάλκε κέρδισε 2-0 την Μπόχουμ και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga και η βαθμολογία.

Bundesliga: Νέα «γκέλα» η Ουνιόν, «ανάσα» για Σάλκε

Μακριά από τη νίκη έμεινε η Ουνιόν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Bundesliga και απώλεσε πολύτιμους πόντους στη μάχη που μαίνεται για την κατάκτηση του τίτλου στο θεσμό.

Μετά την ήττα από την Μπάγερν (3-0), ο σύλλογος του Βερολίνου έμεινε στο 0-0 στην έδρα του με αντίπαλο την Κολωνία και με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε στο -5 από την πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αντίθετα, οι «τράγοι» με τον βαθμό που εξασφάλισαν απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πέραν τούτου, μακριά από τη νίκη έμεινε και η Φράιμπουργκ, που «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα της Γκλάντμπαχ, πετώντας έτσι την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην πρώτη τετράδα της κατάταξης που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Αντίθετα, η Άουγκσμπουργκ πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο στο παιχνίδι της κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης και με το 2-1 ξέφυγε από τη διακεκαυμένη ζώνη της Bundesliga, ενώ «χρυσό» εκτός έδρας τρίποντο πανηγύρισε και η Σάλκε με 2-0 επί της Μπόχουμ και πήρε μία τεράστια βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη που δίνει για παραμονή.

Το προφίλ της 23ης αγωνιστικής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/3

Ντόρτμουντ - Λειψία 2-1

21' πεν. Ρόις, 39' Τσαν - 74' Φόρσμπεργκ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/3

Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης 2-1
(6’ Μπέλιο, 46’ Ντεμίροβιτς – 17’ Στέιτζ)

Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ 0-0

Μάιντζ – Χόφενχαϊμ 1-0
(34’ Μάρτινς)

Μπόχουμ – Σάλκε 0-2
(45’ αυτ. Ρίμαν, 79’ Μπιούλτερ)

Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία 0-0

19.30: Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/3

16.30: Μπάγερ Λεβερκούζεν - Χέρτα Βερολίνου

18.30: Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ