Ντιμπάλα για Γιουβέντους: «Μου χρωστάνε ακόμα 3,7 εκατ. ευρώ αλλά δεν θέλω να κάνω μήνυση»

Το «Gazzetta dello Sport» αποκάλυψε πως η Γιουβέντους χρωστάει ακόμα 3,7 εκατομμύρια ευρώ στον Πάολο Ντιμπάλα με τους «μπιανκονέρι» να έχουν διορία μέχρι τα τέλη Απριλίου για την αποπληρωμή, αλλιώς το θέμα θα πάει δικαστικά.

Ντιμπάλα για Γιουβέντους: «Μου χρωστάνε ακόμα 3,7 εκατ. ευρώ αλλά δεν θέλω να κάνω μήνυση»

Όπως αποκάλυψε το «Gazzetta dello Sport», η Γιουβέντους χρωστάει ακόμα πολλά εκατομμύρια ευρώ στον Πάολο Ντιμπάλα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 29χρονος Αργεντινός βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που συμφώνησαν με τη διοίκηση των «μπιανκονέρι» ώστε να μην καταβληθούν μισθοί τεσσάρων μηνών, με τις έρευνες τις Εισαγγελίας ωστόσο να δείχνουν πως έγιναν «μαύρες» πληρωμές.

Έτσι λοιπόν, ο Ντιμπάλα κλήθηκε πριν λίγες εβδομάδες από τις Αρχές ώστε να καταθέσει για το σκάνδαλο που προέκυψε στο ιταλικό ποδόσφαιρο και έφερε το -15 στο πρωτάθλημα για τη Γιούβε.

Ο μεσοεπιθετικός της Ρόμα αποκάλυψε πως η πρώην του ομάδα του χρωστάει ακόμα λεφτά, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για 3,7 εκατομμύρια ευρώ, με τον ίδιο πάντως να δηλώνει πως δεν σκοπεύει να μηνύσει τη Γιούβεντους.

«Δεν θυμάμαι πότε πληρώθηκα τελευταία φορά, αλλά ξέρω ότι η Γιουβέντους μου χρωστάει χρήματα. Είχαμε κάνει συμφωνία πως αν έμενα θα έπαιρνα τα λεφτά αυτά σε βάθος χρόνου, αλλά αν έφευγα θα μου τα έδιναν κατευθείαν.

Γνωρίζω πως η Γιουβέντους έχει ως τελευταία διορία να με αποπληρώσει μέχρι το τέλος Απριλίου. Αν δεν γίνει αυτό, τότε οι δικηγόροι μου θα κινηθούν νομικά, αλλά θέλω να αποφύγω αυτό το σενάριο. Δεν θέλω να μηνύσω τη Γιουβέντους»,
ήταν χαρακτηριστικά η κατάθεσή τους στις ιταλικές Αρχές.