Αντσελότι: «Η Μπαρτσελόνα δεν άξιζε την νίκη - Δεν μπορούν να αμυνθούν έτσι και στο Καμπ Νου»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ήταν "ικανοποιημένος" από την απόδοση της ομάδας του, παρά την ήττα με 1-0 από την Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Copa del Rey.

Αντσελότι: «Η Μπαρτσελόνα δεν άξιζε την νίκη - Δεν μπορούν να αμυνθούν έτσι και στο Καμπ Νου»

Ένα αυτογκόλ του Έντερ Μιλιτάο έκανε την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στο Σαντιάγο Μπερναμπέου την Πέμπτη, παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την κυριαρχία της μπάλας σε μεγάλο μέρος του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο σουτ στο στόχο και απογοητεύτηκαν από τις αμυντικές προσπάθειες της Μπαρτσελόνα.

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι", δήλωσε ο Αντσελότι μετά το τέλος του αγώνα. "Παίξαμε ένα έντονο παιχνίδι, πιέσαμε ψηλά στον αγωνιστικό χώρο.

Το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα είχε 34% κατοχή μπάλας είναι καλό. Παίξαμε το παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε χωρίς να σκοράρουμε.

Μας έλειπε το σωστό άγγιγμα στο τελευταίο τρίτο. Βάλαμε πολλές σέντρες, αλλά είναι πολύ πειστικοί με τις εναέριες μπαλιές τους. Είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι γιατί είναι δύσκολο να ελέγξεις το παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Δεν νομίζω ότι άξιζαν τη νίκη, είναι αρκετά προφανές".

Ενόψει του επαναληπτικού, που έρχεται στις 5 Απριλίου με ενδιάμεσο το Clasico της La Liga, ο Αντσελότι παρέμεινε θετικός.

Πρόσθεσε: "Αν έχουμε αυτή την ένταση θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες, γιατί η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να αμυνθεί έτσι στο Καμπ Νου.

Ήταν λίγο περίεργο να βλέπουμε την Μπαρτσελόνα σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

(Οι παίκτες) είναι πονεμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά με μεγάλη αυτοπεποίθηση για το δεύτερο παιχνίδι".

Η Ρεάλ επιστρέφει στη La Liga την Κυριακή, όταν ταξιδεύει στην Ανδαλουσία για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μπέτις. Η ομάδα του Αντσελότι βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα στον βαθμολογικό πίνακα με 15 αγώνες να απομένουν.