Ανόρθωση – Ολυμπιακός 1-1: Στους «4» η ομάδα της Λευκωσίας…

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας απέσπασε ισοπαλία (1-1) από την Ανόρθωση, εκτός έδρας και με παρακαταθήκη του υπέρ του 2-1 του πρώτου αγώνα, σφράγισε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης

Ανόρθωση – Ολυμπιακός 1-1: Στους «4» η ομάδα της Λευκωσίας…

Στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου στην Κύπρο ο Ολυμπιακός Λευκωσίας απέσπασε ισοπαλία (1-1) από την Ανόρθωση, εκτός έδρας και με… προίκα του υπέρ του 2-1 του πρώτου παιχνιδιού εξασφάλισε την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης.

Στη σημερινή αναμέτρηση ο Ολυμπιακός Λευκωσίας άνοιξε το σκορ στο 6’ όταν ο Καλίλι εκτέλεσε φάουλ και ο Πεχλιβάνης με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 89’ ο Αντονίν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βερίσιμο με βοηθούς τους Καλογήρου και Πέτρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Χάρογιαν (46’ Αρτυματάς), Μπαϊσίνιο (70’ Νινγκά), Αντωνιάδης, Σάμπο (70’ Χριστοφή), Ιωάννου (26’ Τεχέρα), Γκερέρο, Φερέιρα (57’ Παρούτης), Αντονίν, Μραζ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Μολ, Μουχτάρης, Έσελινκ, Ψύχας (64’ Σλόγκαρ), Πεχλιβάνης (64’ Γιακουμάκης), Νάνι (73’ Δόσης), Κυριάκου, Γκόρουπετς, Καλίλι (82’ Μπράντι), Αλσέους, Κορομά (82’ Χέντρικς).