Σαν Σίρο: Η Ίντερ περιμένει την Μίλαν

H Ίντερ θέλει να συνεχίσει να μοιράζεται το νέο Σαν Σίρο με την Μίλαν, η οποία ωστόσο εξετάζει τις επιλογές της.

Σαν Σίρο: Η Ίντερ περιμένει την Μίλαν

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε, επισκέφθηκε την τοποθεσία Λα Μόρα, όπου οι Ροσονέρι θα μπορούσαν ενδεχομένως να χτίσουν ένα νέο γήπεδο, το οποίο δεν θα μοιράζονται με την Ίντερ, υποστηρίζει δημοσίευμα.

Όπως έχει αναφέρει η La Repubblica, η περιοχή είναι σήμερα ιππόδρομος, αλλά ο σύλλογος είναι βέβαιος ότι θα μπορούσε να χτίσει εκεί ένα γήπεδο, καθώς και την έδρα του συλλόγου και κέντρα για τις ομάδες νέων και τις γυναίκες της Μίλαν.

Σημειώνεται δε ότι ο Καρντινάλε πήγε στην περιοχή μια μέρα πριν η Μίλαν φιλοξενήσει την Τότεναμ στο Σαν Σίρο για το Champions League.

Ο Καρντινάλε είναι άριστος γνώστης των γηπέδων από όταν εργαζόταν στην Αμερική, αλλά γνωρίζει ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να σημειωθεί πρόοδος σε αυτό το θέμα στην Ιταλία απ' ό,τι στην Αμερική.

Θα πρέπει να γίνουν πολλές επιθεωρήσεις προτού η Μίλαν αναλάβει οποιαδήποτε δέσμευση για την κατασκευή γηπέδου στην περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά στο Σαν Σίρο.

Η Ίντερ περιμένει

Από την άλλη μεριά, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Ίντερ, Αλεσάντρο Αντονέλο, δήλωσε ότι η Ίντερ εξακολουθεί να εστιάζει σε ένα νέο Σαν Σίρο μαζί με την Μίλαν, αλλά τώρα πρέπει να περιμένει από τους Ροσονέρι να αξιολογήσουν την Λα Μόρα.

Μιλώντας κατά την διάρκεια συνέντευξης στο TMW έπειτα από συνάντηση με την ECA για το θέμα του γηπέδου, τόνισε την επιθυμία των Νερατζούρι να συνεχίσουν να μοιράζονται ένα γήπεδο με την Μίλαν.

"Για εμάς το Plan A είναι το San Siro μαζί με τη Μίλαν, μετά από τριάμισι χρόνια σκληρής δουλειάς με καταρχήν έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο, με συζητήσεις που θα εμβαθύνουν, το να εγκαταλείψουμε ένα τέτοιο σχέδιο είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε λίγο περισσότερο. Αυτή είναι η κύρια εναλλακτική λύση", δήλωσε ο Αντονέλο.

Ο Αντονέλο τόνισε ότι η Ίντερ δεν μπορεί τώρα να προχωρήσει με τα σχέδιά της μέχρι η Μίλαν να αναλύσει την Λα Μόρα για να δει αν είναι σοβαρή ή όχι αυτή η ιδέα.

"Περιμένουμε και εμείς την ανάλυση της Μίλαν για τη Λα Μόρα, αλλά μου φαίνεται ότι η Snaitech έχει κάνει μια δήλωση που ξεκαθαρίζει την κατάσταση στο αεροδρόμιο. Η Ίντερ, πάντως, αξιολογεί διάφορες οδούς, έχουμε ένα σχέδιο Β που προστατεύει τα συμφέροντα του συλλόγου και των οπαδών μας", είπε.

Μια περιοχή που έχει αναφερθεί στο παρελθόν για κοινό γήπεδο είναι το Sesto San Giovanni, που σημαίνει ότι η Ίντερ θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει εκεί μόνη της, αν και η Μίλαν κάνει το ίδιο.