Ο Μέσι απάντησε στον Μπενζεμά

Με ανάρτηση του ο Λιονέλ Μέσι απάντησε στον Καρίμ Μπενζεμά που είχε δείξει τη δυσαρέσκεια του για την απονομή του βραβείου του καλύτερου παίκτη στον κόσμο για το 2022.

Ο Μέσι απάντησε στον Μπενζεμά

Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2022 πήρε ο Λιονέλ Μέσι. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν άρεσε καθόλου στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος υποψήφιος για να πάρει το βραβείο.

Ο κάτοχος της τελευταίας Χρυσής Μπάλας με ανάρτηση του στα social media παρουσίασε τα επιτεύγματα του την περασμένη χρονιά. Με αυτόν τον τρόπο ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης προφανώς και έδειξε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως το βραβείο δόθηκε στον Μέσι.

Ο Αργεντινός, ωστόσο έκανε μία ανάρτηση που μοιάζει σαν απάντηση σε αυτή του Μπενζεμά. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν «ανέβασε» φωτογραφία του με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε προηγούμενη ανάρτηση του ο Λιονέλ Μέσι είχε γράψει: «Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να κερδίσω αυτό το βραβείο. Σε όλους, από τη εθνική ομάδα, την οικογένεια και τους φίλους μου, μέχρι τα 45 εκατομμύρια Αργεντινούς που μας εμπιστεύτηκαν. Και συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές των βραβείων FIFA «The Best», ειδικά στους Λιονέλ Σκαλόνι και Εμιλιάνο Μαρτίνες που άξιζαν τόσα πολλά και τα βραβεία τους. Μια αγκαλιά σε όλους, τα λέμε σύντομα!!!».