Μίλαν: Προσφέρει νέο συμβόλαιο αξίας 35 εκατομμυρίων ευρώ στον Λεάο

Η Μίλαν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ραφαέλ Λεάο για την επέκταση του συμβολαίου του και ο επιθετικός φαίνεται πως έχει δώσει "προτεραιότητα" στους "ροσονέρι" παρά το ενδιαφέρον της Τσέλσι.

Μίλαν: Προσφέρει νέο συμβόλαιο αξίας 35 εκατομμυρίων ευρώ στον Λεάο

Ο Ραφαέλ Λεάο ήταν ο MVP της περσινής Serie A και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην Ευρώπη, δεδομένου του πόσο καθοριστικός ήταν στο να τερματιστεί η ξηρασία τίτλων της Μίλαν, καθώς και της ηλικίας του και των δυνατοτήτων του να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.

Ωστόσο, το τρέχον συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2024 και προς το παρόν είναι αβέβαιο αν ο 23χρονος θα επεκτείνει το συμβόλαιό του. Μαζί του έχουν συνδεθεί αρκετοί κορυφαίοι σύλλογοι - η Τσέλσι πάνω απ' όλους, αλλά και η Λίβερπουλ - όμως το ενδιαφέρον των μπλε έχει ψυχρανθεί δεδομένου ότι απέκτησαν τον Μίκαλο Μούντρικ για περίπου 100 εκατομμύρια τον Ιανουάριο.

Γράφοντας για το CaughtOffside, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ενημέρωσε για την κατάσταση του Λεάο όσον αφορά τις συζητήσεις για την ανανέωση και το πιθανό ενδιαφέρον από το Λονδίνο.

"Αυτή τη στιγμή, απόλυτη προτεραιότητα έχει η διαπραγμάτευση με τη Μίλαν. Οι συνομιλίες συνεχίζονται, η Μίλαν προσφέρει πενταετές συμβόλαιο με 7 εκατ. ευρώ καθαρές αποδοχές ανά σεζόν, με πρόσθετες παροχές επίσης", είπε.

"Ο Λεάο δίνει προτεραιότητα στην Μίλαν, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να τελειώσει πριν από το καλοκαίρι, αλλιώς μπορεί να κινηθούν μεγάλοι σύλλογοι. Η Τσέλσι μετά τον Μούντρικ και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου σε αυτή τη θέση είναι πιο ήσυχες, ακόμα κι αν εκτιμούν τον παίκτη".