Κοστακούρτα για το ρεκόρ του που έσπασε ο Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι συντετριμμένος...»

Ο θρυλικός αμυντικός της Μίλαν, Αλεσάντρο Κοστακούρτα, αστειεύτηκε λέγοντας ότι ήταν λίγο αναστατωμένος που είδε το ρεκόρ του συλλόγου να πέφτει στα χέρια του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χθες (26/2) το βράδυ.

Κοστακούρτα για το ρεκόρ του που έσπασε ο Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι συντετριμμένος...»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε μείνει εκτός δράσης για την Μίλαν από το παιχνίδι με την Σασουόλο τον περασμένο Μάιο που σφράγισε την κατάκτηση του Σκουντέτο, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του, έχοντας παίξει το δεύτερο μισό της σεζόν με έντονους πόνους, αλλά χθες το βράδυ έκανε την επιστροφή του κατά τη διάρκεια της νίκης με 2-0 επί της Αταλάντα.

Έσπασε και ρεκόρ επίσης, δεδομένου ότι σε ηλικία 41 ετών και 146 ημερών είναι πλέον ο γηραιότερος παίκτης της Μίλαν που αγωνίστηκε σε αγώνα της Serie A στην εποχή των τριών βαθμών ανά νίκη, ξεπερνώντας τον Αλεσάντρο Κοστακούρτα που ήταν 41 ετών και 25 ημερών.

Ο Κοστακούρτα αντέδρασε στην κατάρριψη του ρεκόρ του από τον Σουηδό:

«Είμαι συντετριμμένος, δεν έχω βγει από το σπίτι από χθες το βράδυ που είδα τον Ζλάταν να μπαίνει... (γέλια). Τα ρεκόρ είναι φτιαγμένα για να σπάνε, λυπάμαι λίγο... Νομίζω ότι μπορεί ακόμα να δώσει κάτι στο γήπεδο, αφού το έχει ήδη δώσει εκτός γηπέδου», είπε.

«Σε αυτή την ηλικία μπορεί ακόμα να δώσει κάτι στο γήπεδο. Η Μίλαν επεκτείνει καριέρες; Πριν από είκοσι χρόνια πίστευα ότι ναι, πρέπει να ευχαριστήσω αυτές τις καινοτόμες τεχνικές που μας βοήθησαν πολύ. Τώρα έχει γίνει μια σημαντική αναβάθμιση και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα κάποιος θα ξεπεράσει τον Ιμπραΐμοβιτς».