Το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ στον τελικό του League Cup πιστώθηκε στον Ράσφορντ (vid)

Το δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην νίκη επί της Νιουκάστλ (2-0) στον τελικό του League Cup, πιστώθηκε στον Μάρκους Ράσφορντ, αφού αρχικά δόθηκε ως αυτογκόλ, όπως δήλωσαν οι διοργανωτές τη Δευτέρα (27/02).

Το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ στον τελικό του League Cup πιστώθηκε στον Ράσφορντ (vid)

Έξι λεπτά αφότου ο Κασεμίρο άνοιξε το σκορ, ο Ράσφορντ μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον Κάριους και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού πρώτα βρήκε και στο πόδι του Σβεν Μπότμαν.

«Το δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Carabao Cup ανήκει επίσημα στον Μάρκους Ράσφορντ! Αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώνει τη διοργάνωση ως πρώτος σκόρερ με έξι τέρματα έχοντας σκοράρει σε κάθε γύρο», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός έχει σημειώσει 25 γκολ με την φανέλα της Γιουνάιτεντ στην τρέχουσα σεζόν, 17 από τα οποία έχουν έρθει μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το δεύτερο στον χθεσινό τελικό ήταν ξεχωριστό για εκείνον, καθώς χάρισε στην ομάδα του Ολντ Τράφορντ το πρώτο της τρόπαιο μετά το 2017, όταν είχε κατακτήσει το Europa League.

«Μια στιγμή που ονειρεύεσαι σε όλη σου τη ζωή! Να σκοράρεις για τον σύλλογο που υποστηρίζεις σε έναν τελικό κυπέλλου. Αυτό ήταν για τους φιλάθλους», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο Ράσφορντ.

Η Γιουνάιτεντ θα στραφεί στη συνέχεια στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα φιλοξενήσει τη Γουέστ Χαμ την Τετάρτη (1/03).

Δείτε το βίντεο με το γκολ του Ράσφορντ.