Έμπολι – Νάπολι 0 - 2: «Καλπάζει» για το σκουντέτο!

Η Νάπολι δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα από την Έμπολι την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 0-2 και οδεύει ολοταχώς για τον τίτλο στη Serie A

Έμπολι – Νάπολι 0 - 2: «Καλπάζει» για το σκουντέτο!

Όλα δείχνουν πως φέτος είναι η χρονιά της Νάπολι να ξαναφέρει τον τίτλο στον ιταλικό Νότο, καθώς επικράτησε με 0-2 της Έμπολι εκτός έδρας για την 24η αγωνιστική της Serie A και έφτασε ακόμα πιο κοντά στον στόχο της.

Στο 17’ άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Κβαρατσκέλια έκανε τη σέντρα, ο Ζιελίνσκι το γύρισμα και ο Ισμαΐλι δεν άφησε τον Οσιμέν να πανηγυρίσει καθώς ο ίδιος έβαλε αυτογκόλ.

Στο 28’ οι παίκτες του Σπαλέτι, που έπαιζαν μονότερμα, καθάρισαν ουσιαστικά το ματς. Και πάλι ο Κβαρατσκέλια ήταν στη φάση καθώς μετά το δικό του σουτ και την επέμβαση του Βικάριο, ο Οσιμέν πλάσαρε στην κενή εστία γράφοντας το 0-2 και σκόραρε για 7ο σερί ματς πρωταθλήματος.

Αυτό διατηρήθηκε ως το τελικό αφού στο 35’ ο Κιμ είχε δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και στο 67’ η Νάπολι έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής για αντιαθλητικό χτύπημα του Μάριο Ρούι και... κατέβασε ρυθμούς.