Αποσύρεται λόγω προβλημάτων υγείας ο Σβεν Γκόραν Έρικσον

Ο 75χρονος Σβεν Γκόραν Έρικσον ανακοίνωσε πως θα περιορίσει την επαγγελματική του καριέρα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Αποσύρεται λόγω προβλημάτων υγείας ο Σβεν Γκόραν Έρικσον

Την απόφαση να παραιτηθεί από τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της σουηδικής Κάρλσταντ, προκειμένου να εστιάσει στην στην αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούν, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Ο 75χρονος άλλοτε τεχνικός της εθνικής Αγγλίας και προπονητής μεταξύ άλλων των Μπενφίκα, Ρόμα, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Λάτσιο, Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ, δήλωσε σχετικά με το ζήτημα μέσω της ιστοσελίδας του σουηδικού κλαμπ:

«Αποφάσισα, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που ακόμα εξετάζονται, να περιορίσω προς το παρόν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μου. Θα επικεντρωθώ στο θέμα της υγείας μου, στην οικογένειά μου και σε περιορισμένες υποχρεώσεις της Κάρλσταντ.

Ευχαριστώ για όλη τη στήριξη που μου έχουν δείξει οι φίλοι μου και οι γνωστοί μου από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και ζητώ από αυτούς να σεβαστούν την απόφασή μου και την ιδιωτικότητά μου».