Νέβιλ για Μέσι: «Θέλουμε τους καλύτερους»

Ο Φιλ Νέβιλ δεν αρνήθηκε ότι η Ίντερ Μαϊάμι ενδιαφέρεται για τον Λιονέλ Μέσι.

Νέβιλ για Μέσι: «Θέλουμε τους καλύτερους»

Πολλά σενάρια έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με τα οποία η Ίντερ Μαϊάμι ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι. Ο τεχνικός της ομάδας και πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φιλ Νέβιλ δεν αρνήθηκε πως το κλαμπ έχει στο… στόχαστρο του τον Αργεντινό τονίζοντας πως θέλει να αποκτήσει τους καλύτερους παίκτες.

«Δεν θα αρνηθώ ότι δεν είναι αλήθεια η εικασία πως ενδιαφερόμαστε για τον Μέσι και τον Μπουσκέτς. Θέλουμε να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Για το MLS, θα μπορούσε να είναι μία αλλαγή των δεδομένων. Από τότε που ήρθα στο Μαϊάμι, νομίζω πως έχουμε συνδεθεί με κάθε κορυφαίο ποδοσφαιριστή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Τους Σέρχιο Ράμος, Ντάνι Άλβες, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Γουίλιαν, Σεσκ Φάμπρεγας, Λουίς Σουάρες, όλους αυτούς...

Πάντα θα συνδεόμαστε με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Είχαμε τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και τον Μπλεζ Ματουιντί. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε μερικούς παίκτες που μπορούν να υπερβούν τα μισθολογικά όρια, μετά την απόσυρσή τους», είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στους «Times».