Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Αλάμπα, εκτός και ο Ροντρίγκο

Ο Αλάμπα θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Ροντρίγκο αναμένεται να επιστρέψει σε 10 μέρες.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Αλάμπα, εκτός και ο Ροντρίγκο

Κάθε άλλο παρά θετικά ήταν τα νεότερα στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει και των ντέρμπι που ακολουθούν με αντίπαλο την Ατλέτικο στο πρωτάθλημα (25/2) και την Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο (2/3).

Οι «μερένγκες» κέρδισαν 5-2 τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Champions League, ωστόσο ο Νταβίντ Αλάμπα αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξιό δικέφαλο και σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Μάλιστα, ο Αυστριακός μπακ θα απουσιάσει μεταξύ άλλων και από τη ρεβάνς με τους «κόκκινους» στο «Μπερναμπέου» (15/3), αλλά και από το «κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα (19/3).

Παράλληλα, ο προπονητής της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, δεν θα μπορεί να υπολογίζει για τις επόμενες δέκα μέρες ούτε στον «λαβωμένο» Ροντρίγκο, ενώ, ως γνωστόν, απουσιάζει και ο Φερλάν Μεντί, που στα τέλη του περασμένου Γενάρη υπέστη θλάση στο αριστερό πόδι.