Φερνάντες για Τεν Χαγκ: «Μας είπε εξαρχής ή κάνουμε αυτό που λέει ή θα βρεθούμε εκτός ομάδας»

Για την πειθαρχία που επέβαλε ο Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Μπρούνο Φερνάντες.

Φερνάντες για Τεν Χαγκ: «Μας είπε εξαρχής ή κάνουμε αυτό που λέει ή θα βρεθούμε εκτός ομάδας»

Η πειθαρχία που επέβαλε ο Έρικ Τεν Χαγκ από την πρώτη μέρα της άφιξής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ήταν το «κλειδί» για την βελτίωση της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αυτό υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των «κόκκινων διαβόλων», Μπρούνο Φερνάντες, τονίζοντας μάλιστα πως αυτήν την στάση είχε ο Ολλανδός προπονητής απέναντι σε όλους τους παίκτες.

«Όταν πρωτοήρθε, πήγαμε στην προετοιμασία και στις προπονήσεις που είχαμε απαιτούσε από εμάς: «ή το κάνεις, ή είσαι εκτός ομάδας. Δεν παίζεις». Όλοι στην αρχή σκεφτόμασταν:

«Θα το κάνει με όλους ή όχι; Αν ένα μεγάλο όνομα δεν κάνει αυτό που του ζητήσει θα τον θέσει εκτός ή όχι;». Και τελικά το έκανε όχι μία, αλλά πολλές φορές. Με τον Κριστιάνο (σ.σ. Ρονάλντο), τον Σάντσο, τον Ράσφορντ», είπε ο Φερνάντες, μιλώντας στο «BT Sport» και τον παλαίμαχο αμυντικό της Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ.