Να μείνει στη Χαλ θέλει ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την παρουσία του στη Χαλ και τόνισε πως θέλει να παραμείνει σε αυτήν και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Να μείνει στη Χαλ θέλει ο Πέλκας

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Χαλ εξέφρασε ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Έλληνας επιθετικός παίζει στην αγγλική ομάδα με τη μορφή του δανεισμού από τη Φενέρμπαχτσε και θέλει να παραμείνει σε αυτήν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πέλκα:

«Είσαι πολύ χαρούμενος όταν ο προπονητής σου λέει αυτά τα πράγματα. Από την δική μου οπτική γωνία, όταν ακούς αυτά τα πράγματα από τον προπονητή σου, αποκτάς μεγαλύτερη φιλοδοξία για να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά και να του δώσεις πράγματα πίσω. Επειδή εκείνος πιστεύει σε μένα, θέλω να του δίνω όλο και πιο πολλά. Αυτό το είδος της κατάστασης δουλεύει καλά τόσο για μένα όσο και για τον προπονητή»

Για το αν θα ήθελε να μείνει περισσότερο στην Χαλ, υποστήριξε: «Ναι. Έχει μιλήσει και προσωπικά μαζί μου κι έχω μιλήσει κι εγώ σε κείνον γι' αυτό. Θα ήταν υπέροχο να συνεχίσουμε την σχέση αυτή και να παίξει ξανά για κείνον. Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί το καλοκαίρι, και για τώρα, εγώ θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στους επόμενους 2-3 μήνες, να τελειώσει η σεζόν και για την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και τελικά να μπούμε στα πλέι-οφς. Αφότου η σεζόν τελειώσει, θα δούμε τι θα συμβεί».