Ο Λόβρεν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική Κροατίας

Την αποχώρησή του από την Εθνική Κροατίας, ανακοίνωσε ο Ντάνιελ Λόβρεν. 

Ο Λόβρεν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική Κροατίας

«Αγαπητή εθνική ομάδα, αγαπητοί φίλαθλοι,

Θα ήθελα να σας πω μερικά όχι και τόσο ευχάριστα νέα, αλλά πιστέψτε με, πήρα αυτή την απόφαση μετά από πολλή σκέψη. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο για μένα, και όσο το γράφω προσπαθώ να μην κλάψω, αλλά με γνωρίζετε ήδη καλά ως άνθρωπο με καρδιά και συναισθήματα.

Έφτασε η μέρα που πρέπει να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα της Κροατίας, παρόλο που εξακολουθώ να βλέπω τον εαυτό μου ως ένθερμο οπαδό που θα εμψυχώνει πάντα την εθνική του ομάδα.

Από παιδί ονειρευόμουν ότι θα έπαιζα σε μεγάλες διοργανώσεις, με την πιο όμορφη φανέλα με τη σκακιέρα. Φόρεσα για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα τετράγωνα όταν ήμουν εννιά χρονών και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα -σαν να φορούσα την κάπα του Superman. Ένιωθα δυνατός, σίγουρος, ατρόμητος, όπως ακριβώς ο ήρωάς μου ο Superman.

Απερίγραπτο. Θα θυμάμαι για πάντα την 8η Οκτωβρίου 2009 ως το επίσημο ντεμπούτο για την πατρίδα μου» έγραψε ο 33χρονος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την Εθνική ομάδα και οι Ντάνιελ Σούμπασιτς, Μάριο Μάτζουκιτς και Ιβάν Ράκιτιτς.