Συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς (vid)

Ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς θα γινόταν 54 ετών σήμερα (20/2) και η «DAZN» έφτιαξε ένα ντοκιμαντέρ με αφορμή την τελευταία του σεζόν στην Μπολόνια.

Συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς (vid)

Σαν σήμερα, 20 Φεβρουαρίου 1969, είχε γεννηθεί ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς και θα γινόταν 54 ετών. Ο Σέρβος απεβίωσε στις 16 Δεκεμβρίου 2022 μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και η «DAZN» θέλησε να τον τιμήσει με ένα ντοκιμαντέρ που έφτιαξε για όσα έκανε με την Μπολόνια τη σεζόν 2021-22.

Ο τίτλος είναι «We are one – the series» και υπάρχουν αρκετές συναισθηματικές στιγμές απ’ όλα όσα έκανε ευρισκόμενος στον πάγκο ή ακόμη-ακόμη και στο νοσοκομείο.

Οι Ιταλοί έδωσαν στη δημοσιότητα ένα κομμάτι απ’ όλα όσα είχε πει ο Μιχαϊλοβιτς στους παίκτες του, μετά την ήττα του πρώτου γύρου του Coppa Italia από την Τερνάνα τον Αύγουστο του 2021.
«Τώρα θα κάτσω εδώ και δεν θα φύγω μέχρι να μου πείτε τι έγινε λάθος. Δεν βιάζομαι. Πρέπει να φτύσουμε αίμα, δεν υπάρχουν άλλα σκ... να κάνουμε. Χωρίς θυμό θα έχουμε μια γαμ... σεζόν. Έχουμε τον Ορσάτο, μου αρέσει, είναι ένας διαιτητής που κάνει τους ανθρώπους να παίζουν. Δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να πέφτουν, αλλά να παλεύουν».
Μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ίντερ, ο Μιχαϊλοβιτς έλεγε τα εξής στους παίκτες: «Ήσασταν ήρωες. Από την άλλη πλευρά, ίσως υπήρχαν καλύτεροι παίκτες από εσάς, αλλά εσείς ήσασταν καλύτεροι άνθρωποι από αυτούς. Και αυτό είναι που μετράει στη ζωή».
Από το νοσοκομείο, εμφανώς συγκινημένος και δακρυσμένος εμφανίστηκε να λέω μέσω βιντεοκλήσης στους παίκτες: «Υπήρχαν στιγμές που δεν ξέρω πώς δεν τρελάθηκα. Δεν απάντησα καν στα παιδιά μου γιατί δεν ήθελα να με βλέπουν τόσο κουρασμένο και αδύναμο. Τα παιδιά… Και ξέρετε τι έκανα εκείνες τις στιγμές; Έβλεπα τα παιχνίδια σας και ήμουν περήφανος για εσάς».