Μπάγερν: Ο Μανέ επέστρεψε στις προπονήσεις

Ο Σαντιό Μανέ επέστρεψε σήμερα (19/2) στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου και θα είναι στην αποστολή για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε Ουνιόν Βερολίνου και Παρί Σεν Ζερμέν σε πρωτάθλημα και Champions League.

Μπάγερν: Ο Μανέ επέστρεψε στις προπονήσεις

Θετικά είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Σαντιό Μανέ, καθώς ο Σενεγαλέζος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου.

«Αυτό το συναίσθημα είναι απλά φανταστικό», είπε ο διεθνής άσος, ο οποίος είχε μείνει εκτός δράσης από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση που του στέρησε και την παρουσία του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική του ομάδα.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, θα μπορεί να υπολογίζει τον Μανέ για το ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί στην Bundesliga με αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου στο Μόναχο (26/2), όπως μεταξύ άλλων και τον αγώνα ρεβάνς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (8/3) για τη φάση των «16» του Champions League.