Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημη πρόταση (εξ)αγοράς της από το Κατάρ!

Το βράδυ της Παρασκευής (17/2) λίγες ώρες πριν τη λήξη της διορίας έγινε επίσημη πρόταση εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τον πρόεδρο μιας εκ των μεγαλύτερων τραπεζών του Κατάρ και γιο του πρώην πρωθυπουργού της χώρας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημη πρόταση (εξ)αγοράς της από το Κατάρ!

Tελικά εκεί που υπήρχε «καπνός» (πληροφορίες) υπήρχε και «φωτιά» (πρόταση) για το ιδιοκτησιακό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το βράδυ της Παρασκευής (17/2) λίγο πριν τη λήξη της διορίας όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος μίας εκ των μεγαλύτερων τραπεζών του Κατάρ έκανε πρόταση (εξ)αγοράς των «κόκκινων διαβόλων»

Συγκεκριμένα ο γιος του πρώην πρωθυπουργού του Κατάρ, Σεΐχης, Γιασίμ Τζαμπέρ Αλ Τάνι, την τελευταία μέρα της προθεσμίας έκανε πρόταση για το σύνολο του πακέτου των μετοχών στην οικογένεια Γκλέιζερ.

Με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό το ότι θέλει να εξαγοράσει την ομάδα που οι Αμερικάνοι κοστολογούν στα 3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται και ο Τζιμ Ραντκλίφ που είναι ένας από τους πιο πλούσιους Βρετανούς και ιδιοκτήτης της INEOS, ενώ η προθεσμία λήγει το βράδυ.