Όμπι Μίκελ για Μουρίνιο: «Κριτίκαρε πολύ τον Σαλάχ και σε μια αναμέτρηση τον έκανε να κλάψει»

Ο Τζον Όμπι Μίκελ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην περίοδο που συνυπήρξε στην Τσέλσι με τους Ζοσέ Μουρίνιο και Μοχάμεντ Σαλάχ, αποκαλύπτοντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός στο ημίχρονο μιας αναμέτρησης είχε κάνει τον Αιγύπτιο να κλάψει στα αποδυτήρια.

Όμπι Μίκελ για Μουρίνιο: «Κριτίκαρε πολύ τον Σαλάχ και σε μια αναμέτρηση τον έκανε να κλάψει»

Μπορεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ να είναι αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους κορυφαίους winger το παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ωστόσο έχει περάσει μια μεγάλη περίοδο όπου αμφισβητήθηκε η ποδοσφαιρκή αξία του.

Και η περίοδος αυτή δεν είναι άλλη από το διάστημα που αγωνιζόταν υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι. Η καριέρα του στους «μπλε» του Λονδίνου δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο ίδιος, καθώς μέτρησε μόλις 19 συμμετοχές με δύο γκολ, ενώ παραχωρήθηκε δανεικός σε Φιορεντίνα και Ρόμα.

Ο τότε συμπαίκτης του Σαλάχ, Τζον Όμπι Μίκελ, σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Μουρίνιο, έπειτα από μια κακή εμφάνιση του Αιγύπτιου, στο ημίχρονο της αναμέτρησης τον είχε κάνει να κλάψει στα αποδυτήρια.

«Ο Μουρίνιο τον κριτίκαρε πάρα πολύ. Ο Σαλάχ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά από όλα αυτά, ενώ τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο», ανέφερε χαρακτηριστικά.