Νιουκάστλ: Ο Χάουι ελπίζει πως οι Γουίλσον και Γουίλοκ θα παίξουν στον τελικό του Carabao Cup

Ο Έντι Χάουι ελπίζει ότι το δίδυμο της Νιουκάστλ, Κάλουμ Γουίλσον και Τζο Γουίλοκ, θα είναι έτοιμοι εγκαίρως για τον τελικό του Carabao Cup εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αργότερα αυτό το μήνα.

Νιουκάστλ: Ο Χάουι ελπίζει πως οι Γουίλσον και Γουίλοκ θα παίξουν στον τελικό του Carabao Cup

Ο Γουίλσον, 30 ετών, έχασε την ισοπαλία 1-1 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Μπόρνμουθ με έναν ελαφρύ τραυματισμό στον προσαγωγό. Ο Γουίλοκ, εν τω μεταξύ, αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω παρόμοιου προβλήματος.

Μιλώντας πριν από την αναμέτρηση του Σαββάτου στην Premier League με τη Λίβερπουλ, ο προπονητής Χάουι δήλωσε αισιόδοξος ότι και οι δύο θα επιστρέψουν στον πρώτο μεγάλο τελικό κυπέλλου της Νιούκαστλ από το 1999.

Ο Χάουι δήλωσε: "Ο Κάλουμ τα πήγε πολύ καλά. Όπως είπαμε τότε, ήταν ένα πολύ μικρό παράπονο γι' αυτόν. Δεν έχει προπονηθεί ακόμα, ελπίζουμε να προπονηθεί σήμερα και μετά να είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Τζο, δεν τον έχουμε δει ακόμα. Νομίζω ότι θα είναι αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι.

Δεν πιστεύουμε ότι είναι καθόλου μεγάλος τραυματισμός, είναι ένα πολύ μικρό παράπονο με τον προσαγωγό του, οπότε ελπίζουμε να επιστρέψει πολύ γρήγορα".

Ερωτηθείς για το αν ο Γουίλοκ έχει πιθανότητες να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ, ο Χάουι πρόσθεσε: "Ναι, σίγουρα υπάρχει πιθανότητα".