Δόξα Κατωκοπιάς - Πάφος 1-4: Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου (vid)

Η Πάφος έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου νικώντας με 4-1 εκτός έδρας την Δόξα Κατωκοπιάς. 

Δόξα Κατωκοπιάς - Πάφος 1-4: Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου (vid)

Η Πάφος προηγήθηκε «με το καλημέρα» αφού ο Μετανκόρ άνοιξε το σκορ στο 2’ προτού οι γηπεδούχοι ισοφαρίσουν δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Αντενόν από εκτέλεση φάουλ του Ερέρα.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ανέκτησαν το προβάδισμα στο 16’ όταν ο Χότσκο εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ από το δοκάρι του Βάλακαρι.

Η Πάφος έφθασε και σε τρίτο γκολ στο 50’ με εκτέλεση φάουλ του Ναμ ενώ το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 62’ με τον Αμπντουραχίμι να σκοράρει έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση.

Η Δόξα είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 79’ όμως ο Ίβουσιτς απέκρουσε το πέναλτι του Τρούγιτς. Ο διαιτητής Χατζηβασιλείου έδωσε επανάληψη όμως ο Τρούγιτς αστόχησε ξανά, στέλοντας την μπάλα άουτ.

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Κωνσταντίνου, Ογιάλα, Ερέρα, Αντενόν (64′ Αντενόν), Ασαμόα (76′ Ναγκάρ), Μέσκα, Ανανέ, Φαουάζ (64′ Τρούγιτς), Φασουλιώτης, Ασάντε (46′ Παυλίδης), Σαντίκ (46′ Κοβάτσεβιτς).

Πάφος FC (Χένινγκ Μπεργκ): Ίβουσιτς, Δημητρίου, Παλάσιος, Κβίντα, Ζουνίνιο (67′ Ταβάρες), Αμπντουραχίμι (67′ Τάνκοβιτς), Χότσκο, Πελάζιο, Ναμ, Βάλακαρι (67′ Κανέ), Μπετανκόρ.