Σιώπης: «Είμαστε όλοι άνθρωποι, οι Έλληνες πάντα βοηθούν τους Τούρκους»

Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε για τον καταστροφικό σεισμό που έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έχουν χάσει τη ζωή τους στην Τουρκία.

Σιώπης: «Είμαστε όλοι άνθρωποι, οι Έλληνες πάντα βοηθούν τους Τούρκους»

Στην Τουρκία ακόμη δεν έχουν βρει τα πατήματα τους μετά τον καταστροφικό σεισμό που έχει κοστίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους. Το ίδιο ισχύει και για το ποδόσφαιρο με το πρωτάθλημα της χώρας να έχει διακοπεί. Οι τουρκικές ομάδες, ωστόσο έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και η Τραμπζονσπόρ αντιμετωπίζει για το Europa League τη Βασιλεία.

Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε για τον καταστροφικό σεισμό και προανήγγειλε πως τα έσοδα από τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους.

«Λυπάμαι πολύ για τον σεισμό. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις για το παιχνίδι, θα παίξουμε ως Τουρκία. Η Τουρκία θα δείξει ότι είναι μια γροθιά. Ζητώ από τους οπαδούς μας να αγοράσουν εισιτήρια, να είναι μαζί μας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους. Εύχομαι να είναι δυνατές οι οικογένειες που χτύπησε ο σεισμός», είπε ο Μανώλης Σιώπης και συνέχισε:

«Είμαστε όλοι άνθρωποι, είμαστε όλοι ίσοι. Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες, αλλά πιστεύω πως μοιάζουμε. Οι κουλτούρες μας είναι παρόμοιες. Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους. Συγκινήθηκα πολύ από αυτές τις εικόνες», ανέφερε ο Μανώλης Σιώπης.