Πιόλι: «Πετύχαμε κάτι σημαντικό απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα»

Ο Στέφανο Πιόλι εξήρε τους φίλους της Μίλαν για την στήριξή τους ενώ μίλησε και για τους στόχους των «ροσονέρι» στην συνέχεια της σεζόν.

Πιόλι: «Πετύχαμε κάτι σημαντικό απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα»

Ο τελευταίος μήνας ήταν δύσκολος για την Μίλαν όσον αφορά τα αποτελέσματα, αλλά οι νίκες με 1-0 επί της Τορίνο και της Τότεναμ τις τελευταίες ημέρες ανέβασαν την ψυχολογία και άπαντες στο Σαν Σίρο ελπίζουν ότι η ομάδα θα επανέλθει σε τροχιά επιτυχιών για τους δύο στόχους που απομένουν, δηλαδή την πρώτη τετράδα στην Serie A και μια θέση στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε στο Milan TV μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα για να αναλογιστεί μια ακόμη αξέχαστη βραδιά στην έδρα της ομάδας.

«Εκτίμησα όλους τους οπαδούς, ακόμη και το αρχικό πανό. Δεν μας εγκατέλειψαν ποτέ σε έναν μήνα όπου δεχτήκαμε τόσα πολλά γκολ και χάσαμε κάποια σημαντικά παιχνίδια. Συγχαρητήρια σε αυτούς και στην ομάδα. Κάναμε κάτι σημαντικό απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα», δήλωσε.

Για την απόδοση του Ζιρού: «Έτσι πρέπει να παίζεις σε ορισμένα επίπεδα. Δεν μπορούμε να έχουμε κάποιον που στέκεται ακίνητος. Τα πήγαμε καλά και ξοδέψαμε πολλή ενέργεια. Πρέπει να παίζουμε έτσι. Επιστρέφουμε, πρέπει να επιμείνουμε και να συνεχίσουμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και θα ποντάρουμε πολλά και στον επαναληπτικό».

Για την ρεβάνς: «Το ηθικό ήταν αυτό που ήταν πριν το ματς με την Τορίνο. Είμαστε μια πολύ υπεύθυνη ομάδα. Επαναλάμβανα συνεχώς στην ομάδα ότι ήμασταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Με τέτοιο κοινό, δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε ένα υποτονικό παιχνίδι. Τώρα ας σκεφτούμε το Σάββατο. Θα φτάσουμε στο Champions League προετοιμασμένοι. Περίμενα ένα τέτοιο ματς, στον επαναληπτικό θα είναι ακριβώς το ίδιο».