Σαουθάμπτον: "Ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις με τον Τζέσι Μάρτς

Σαουθάμπτον και Τζέσι Μάρτς δεν κατάφεραν να βρουν την "χρυσή τομή" και έτσι οι μεταξύ τους επαφές διακόπηκαν.

Σαουθάμπτον: "Ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις με τον Τζέσι Μάρτς

Οι συζητήσεις μεταξύ της Σαουθάμπτον και του Τζέσι Μάρτς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στο St Mary's έχουν διακοπεί.

Ο Μάρτς έφτασε στο Σαουθάμπτον το απόγευμα της Τρίτης, διανυκτερεύοντας στο ξενοδοχείο Harbour Hotel του Ocean Village, προτού οι συνομιλίες διακοπούν την επόμενη μέρα.

Η Σαουθάμπτον ήθελε ο Μάρτς να αναλάβει με βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο με οψιόν επέκτασης, αλλά αυτό δεν άρεσε στον πρώην προπονητή της Λιντς.

Η Σαουθάμπτον, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Premier League, ήθελε τον διάδοχο του Τζόουνς στη θέση του πριν από τον επόμενο αγώνα της με την Τσέλσι στις 18 Φεβρουαρίου.

Ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Φρανκ Λάμπαρντ εξετάστηκαν επίσης από την ιεραρχία της Σαουθάμπτον, αλλά ο Μαρτς ήταν ο επικρατέστερος υποψήφιος.

Ο Ρούμπεν Σέλες θα αναλάβει πλέον την Σαουθάμπτον για το παιχνίδι της στην Premier League με την Τσέλσι το Σάββατο. Ο 39χρονος χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο εσωτερικό της Σαουθάμπτον και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα ανώτερα στελέχη και στην ομάδα των παικτών. Υπήρχε πάντα η πεποίθηση ότι ο Σέλες θα μπορούσε να αναλάβει το ματς της Σαουθάμπτον στην Τσέλσι, αν δεν είχε γίνει διορισμός νέου προπονητή μέχρι τότε.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Σέλες έκανε γνωστό σε ορισμένους παίκτες ότι έπρεπε να εντείνουν τις προσπάθειές τους ή, δεδομένου του μεγέθους της πρώτης ομάδας, μπορεί να μην ξαναπαίξουν φέτος. Η άμεση, εμπεριστατωμένη προσέγγισή του στη δουλειά εκτιμάται από τους παίκτες.