Σαλάχ για Νούνιες: «Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει πολλά γκολ για τη Λίβερπουλ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον (2-0), έπλεξε το εγκώμιο του Ντάργουιν Νούνιες.

Σαλάχ για Νούνιες: «Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει πολλά γκολ για τη Λίβερπουλ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Ντάργουιν Νούνιες, μετά τη νίκη της Λίβερπουλ με 2-0 επί της Έβερτον για την 23η αγωνιστική της Premier League.

Ο Ουρουγουανός έπειτα από κόρνερ των «ζαχαρωτών» πήρε την μπάλα και έφυγε στην αντεπίθεση με ένα πολύ γρήγορο σπριντ, μοιράζοντας την ασίστ στον Σαλάχ που άνοιξε το σκορ.

Έτσι, ο Αιγύπτιος επιθετικός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ μίλησε για την συνεργασία τους, ενώ ανέφερε πως στο μέλλον ο Νούνιες θα πετύχει πολλά γκολ με τη φανέλα των Reds.

«Προπονούμαι μαζί με τον Ντάργουιν και γνωρίζω το στυλ του, ξέρω πώς μας αρέσει να παίζουμε και όταν έχουμε την ευκαιρία αντεπίθεσης απλά φεύγουμε και οι δύο προς την περιοχή

Αμυνόμασταν σε κόρνερ του αντιπάλου, αλλά καταφέραμε να παίξουμε το ένα-δύο και εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι θα στείλει την μπάλα στον κενό χώρο, γι' αυτό έτρεξα όσο πιο πολύ μπορούσα. Γιατί είναι γρήγορος, πολύ γρήγορος.

Το κάναμε μερικές φορές, κόντρα στη Νάπολι και κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρω πώς είναι σαν παίκτης και πιστέψτε με, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει πολλά γκολ για τη Λίβερπουλ στο μέλλον»,
ήταν τα λόγια του 30χρονου φορ.