Τσέλσι: Κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει με την Ντόρτμουντ ο Στέρλινγκ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αντιμετωπίζει αγώνα δρόμου με τον χρόνο για να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της Τσέλσι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Champions League την Τετάρτη.

Τσέλσι: Κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει με την Ντόρτμουντ ο Στέρλινγκ

Ο Άγγλος διεθνής της Τσέλσι, Ραχίμ Στέρλινγκ έχασε την ισοπαλία 1-1 με την Γουέστ Χαμ το Σάββατο, αφού ο Γκρέιαμ Πότερ αποκάλυψε ότι υπέστη χτύπημα στο γόνατο στην προπόνηση στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Ο 28χρονος κυνηγός έμεινε εκτός προπόνησης την παραμονή του αγώνα στην Γερμανία την Τρίτη και υποβάλλεται σε περαιτέρω θεραπεία, ενώ παρακολουθείται στενά.

Ο Στέρλινγκ εμφανίστηκε για τελευταία φορά ως αλλαγή στην ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Φούλαμ την περασμένη Παρασκευή, έχοντας μόλις επιστρέψει από ένα τράβηγμα στον προσαγωγό που υπέστη εναντίον της πρώην ομάδας του Μάντσεστερ Σίτι στις 5 Ιανουαρίου.

Ήρθε στην Τσέλσι από την Σίτι έναντι 47,5 εκατ. λιρών το περασμένο καλοκαίρι και είναι ο κοινός πρώτος σκόρερ με έξι γκολ μαζί με τον Κάι Χάβερτζ.

Στα καλύτερα νέα, ο αμυντικός Καλιντού Κουλιμπαλί επέστρεψε στις προπονήσεις με την ομάδα, αφού έχασε το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ λόγω ασθένειας.

Η Τσέλσι θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρώπη, με την ισοπαλία του Σαββάτου στην Premier League να είναι η τρίτη συνεχόμενη.