Πικέ: «Δεν έχω συγχαρεί τον Μέσι για την κατάκτηση του Μουντιάλ»

Ο Ζεράρ Πικέ αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει μιλήσει με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή.

Πικέ: «Δεν έχω συγχαρεί τον Μέσι για την κατάκτηση του Μουντιάλ»

Ο Ζεράρ Πικέ παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ότι μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση είχε την ανάγκη να ξεφύγει για ένα διάστημα από το ποδόσφαιρο και σημείωσε μεταξύ άλλων πως ακόμα δεν έχει μιλήσει με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή.

«Δεν τον έχω συγχαρεί ακόμα. Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά είναι η αλήθεια, ήμουν εντελώς αποκομμένος από το Παγκόσμιο Κύπελλο και γενικά από το ποδόσφαιρο μετά την απόσυρση μου. Δεν είδα κανένα παιχνίδι μέχρι και τον τελικό και ακόμη και τον τελικό δεν τον είδα ολόκληρο. Προσπάθησα να απομακρυνθώ, πήγα διακοπές , οι τελευταίοι μου μήνες στο ποδόσφαιρο ήταν πολύ δύσκολοι και χρειαζόμουν πραγματικά μια αποστασιοποίηση», επεσήμανε σχετικά ο Πικέ, ενώ όταν ρωτήθηκε για το δίλημμα ανάμεσα σε Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε:

«Η μονομαχία μεταξύ των δύο την τελευταία δεκαετία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και οι δύο είναι απίστευτοι, αλλά σε όρους ταλέντου ο Λιονέλ Μέσι είναι το νούμερο ένα χωρίς αμφιβολία».