Τσάβι: Διέψευσε τις μεταγραφικές φήμες για τον Φάτι - «Κανείς δεν πωλείται»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, αντέδρασε οργισμένα στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ανσού Φατί μπορεί να φύγει από το Καμπ Νου. 

Τσάβι: Διέψευσε τις μεταγραφικές φήμες για τον Φάτι - «Κανείς δεν πωλείται»

Ο 20χρονος Ανσού Φατί συνδέθηκε με μια καλοκαιρινή μετακίνηση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τμήματα των μέσων ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα, αλλά ο Τσάβι διέψευσε τις εικασίες.

Ο Τσάβι δήλωσε ότι έχει μεγάλες ελπίδες για τον επιθετικό, ο οποίος έχει πετύχει έξι γκολ σε 31 εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα φέτος.

Μιλώντας πριν από τον κυριακάτικο αγώνα της La Liga στη Βιγιαρεάλ, ο Τσάβι δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή κανείς δεν είναι προς πώληση.

Το μεταγραφικό παζάρι έχει τελειώσει, δεν ξέρω τι κάνουμε και μιλάμε για πωλήσεις, παίζουμε για την σεζόν. Μιλάμε για την πώληση του Ανσού, η οποία δεν έχει συζητηθεί σε όλο τον Ιανουάριο.

Δεν το καταλαβαίνω και ακόμα λιγότερο στο περιβάλλον της Μπαρτσελόνα. Έχω πολλές ελπίδες για εκείνον".

Ο Φατί, ο οποίος έχει συμβόλαιο στο Καμπ Νου μέχρι το 2027 και η ρήτρα αποδέσμευσης του έχει οριστεί στο 1 δισ. ευρώ, θα μπορούσε να αγωνιστεί εναντίον των φημολογούμενων μνηστήρων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη, όταν η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει την αγγλική ομάδα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Europa League.

Πριν από αυτό, η πρωτοπόρος της La Liga Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Βιγιαρεάλ, έχοντας προβάδισμα οκτώ βαθμών από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.