Η Ομοσπονδία της Βραζιλίας διέψευσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι

Τo ESPN έκανε λόγο για συμφωνία ανάμεσα σε Κάρλο Αντσελότι και Βραζιλία, αλλά η ομοσπονδία της χώρας το διέψευσε κατηγορηματικά.

Η Ομοσπονδία της Βραζιλίας διέψευσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι

Ο... κακός χαμός επικρατεί για τον διάδοχο του Τίτε στον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας και το μεσημέρι της Παρασκευής (10/2) το ESPN ανέφερε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Κάρλος Αντσελότι για να αναλάβει τον ερχόμενο Ιούλιο.

Όταν ρωτήθηκε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης για τα περί συμφωνίας, απέφυγε να απαντήσει, ενώ λίγη ώρα αργότερα η ομοσπονδία της Βραζιλίας διέψευσε το ρεπορτάζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) ενημερώνει ότι η είδηση που κυκλοφόρησε αυτή την Παρασκευή (10/02) ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιταλός Κάρλο Αντσελότι, είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας είναι αβάσιμη. Ο πρόεδρος Εντνάλνο Ροντρίγκες επιμένει στις δηλώσεις που είχε κάνει την περαμένη Τετάρτη, μετά την κλήρωση των αγώνων για το Copa do Brasil. Τότε, ο αξιωματούχος απέκλεισε εικασίες, λέγοντας ότι το θέμα αντιμετωπίζεται με διαφάνεια και ότι ο προπονητής που θα επιλεγεί, θα ανακοινωθεί την κατάλληλη στιγμή».