Φέλιξ: «Καλός προπονητής αλλά δεν μπορούσα να προσαρμοστώ στο αγωνιστικό σύστημα του Σιμεόνε»

 Η Τσέλσι απέκτησε τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό, Ζοάο Φέλιξ, από την Ατλέτικο Μαδρίτης ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Φέλιξ: «Καλός προπονητής αλλά δεν μπορούσα να προσαρμοστώ στο αγωνιστικό σύστημα του Σιμεόνε»

Ο 23χρονος επιθετικός ξεκίνησε τα 7 από τα 16 παιχνίδια πρωταθλήματος της Ατλέτικο, ενώ είχε 5 γκολ και 3 ασίστ σε 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Φέλιξ μίλησε στην αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS» και εξήγησε τους λόγους για την αποχώρηση του από την Ατλέτικο, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Δεν μπορούσα να προσαρμοστώ στο αγωνιστικό στιλ της Ατλέτικο και για αυτό επέλεξα να φύγω», τόνισε σχετικά ο διεθνής επιθετικός και συμπλήρωσε.
«Πάλεψα, αλλά δεν κατάφερα να ενταχθώ στο αγωνιστικό σύστημα του κόουτς. Η αποχώρηση μου πιστεύω πως ήταν καλό τόσο για μένα, αλλά και για την ομάδα. Ο Σιμεόνε είναι ένας καλός προπονητής και το αποδεικνύουν όλα όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Το πρόβλημα είναι πως το σύστημα του δεν είναι εύκολο για όλους τους παίκτες».

Ο Φέλιξ τώρα είναι χαρούμενος που ανήκει σε μια ομάδα όπως η Τσέλσι.

«Αισθάνομαι πολύ καλά στην Τσέλσι, μου αρέσει ο σύλλογος. Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία, οπότε αν θέλουν να με κρατήσουν θα πρέπει να τα βρουν με την Ατλέτικο. Η Τσέλσι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, είναι μια πλούσια ομάδα και αυτό το καταλαβαίνεις από τις πρώτες ημέρες. Ήταν πολύ εύκολο για εμένα να προσαρμοστώ στην ομάδα».