Γκαλτιέ: «Θα ανακάμψουμε γρήγορα…»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από το  Κύπελλο, μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ.

Γκαλτιέ: «Θα ανακάμψουμε γρήγορα…»

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν για την ήττα (2-1) από τη Μαρσέιγ, που σήμανε και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο Γαλλίας.

Οι Παριζιάνοι αντιμετωπίζουν πλέον το Σάββατο τη Μονακό στο «Λουί ΙΙ» για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου (14/2 στο Παρίσι) για τους «16» του Champions League και ο προπονητής των πρωταθλητών, Κριστόφ Γκαλτιέ, ξεκαθάρισε ότι θα ανακάμψει η ομάδα του.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Εάν συγκρίνουμε τα δύο ημίχρονα, υπήρξε πολύ μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο. Καταφέραμε να βγούμε απ' αυτό κάποια στιγμή, αλλά δεν χρησιμοποιήσαμε πολύ χώρο σε βάθος», σχολίασε ο Γάλλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεχθήκαμε ένα... ηλίθιο γκολ μετά την ανάπαυλα και από εκείνη την στιγμή, δεν ήμασταν καλοί. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να μην μένουμε σε αυτόν τον αποκλεισμό. Θα ανακάμψουμε γρήγορα και θα καθαρίσουμε το μυαλό μας, ώστε αυτή η απογοήτευση να μην είναι σημαντικό βάρος. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο γι’ αυτό, έχουμε αποκλεισθεί. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Νεϊμάρ βρήκε τους κατάλληλους χώρους κι έδωσε καλές πάσες. Μετά, ήταν πιο περίπλοκο για εκείνον αλλά και για όλους».