Ιμπραΐμοβιτς: «Ασκούν κριτική εδώ και 25 χρόνια επειδή είμαι το νούμερο 1»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση και δεν παρέλειψε, σε συνέντευξη που παραχώρησε, να δώσει μία ακόμα απολαυστική παράσταση.

Ιμπραΐμοβιτς: «Ασκούν κριτική εδώ και 25 χρόνια επειδή είμαι το νούμερο 1»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έπειτα από επτά μήνες απουσίας, είναι έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Μίλαν, την Παρασκευή (10/2, 21:45) κόντρα στην Τορίνο.

Ο 41χρονος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Sportmediaset», ήταν για ακόμα μία φορά απολαυστικός, αφού μεταξύ άλλων ανέφερε πως όση κριτική κι αν δέχεται είναι ακόμα.. Θεός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζλάταν: «Είμαι ακόμα Θεός, είμαι ακόμα το νούμερο 1, τώρα επέστρεψα και η μουσική αλλάζει. Έχω τόση επιθυμία, θέλω να κάνω τόσα πολλά πράγματα, όσα έχασα σε αυτούς τους επτά ή οκτώ μήνες. Έχασα χρόνο. Η ομάδα σε κρίση; Δεν ανησυχώ, αυτές είναι φυσιολογικές στιγμές μέσα σε μια σεζόν. Τώρα πρέπει να μιλήσουμε λίγο και να αποδείξουμε την αξία μας στο γήπεδο»

Για την κριτική που έχει δεχτεί: «Είναι φυσιολογικό, γιατί αν δεν σε κριτικάρουν, δεν είσαι στην κορυφή. Μου ασκούν κριτική εδώ και 25 χρόνια επειδή είμαι το νούμερο 1, το έχω συνηθίσει. Είναι σαν να ρίχνεις βενζίνη στη φωτιά και όταν παίζεις με τη φωτιά καίγεσαι. Αισθάνομαι ακόμα σαν Θεός; Φυσικά, τίποτα δεν αλλάζει».

Επιπλέον ο Σουηδός σούπερ σταρ ανέφερε: «Είμαι καλά, είμαι πολύ καλά! Επέστρεψα στην ομάδα και νιώθω ελεύθερος, ελεύθερος εντός και εκτός γηπέδου. Αυτό σημαίνει ότι είμαι καλά. Σε αυτό το διάστημα έκανα τα πάντα για να βοηθήσω τον προπονητή, το προσωπικό και τον σύλλογο από έξω. Έκανα υπομονή γιατί έπρεπε να επιστρέψω στην κορυφή, η αποθεραπεία πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο».