Αλ Αχλί - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Στον τελικό του Παγκοσμίου Συλλόγων για ένα ακόμη τρόπαιο

Με τέρματα των Βινίσιους (42') και Βαλβέρδε (46'), Ροντρίγκο (90+3') και Αρίμπας (90+8') η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 4-1 της Αλ Αχλί στο Μαρόκο στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Συλλόγων και θα διεκδικήσει κόντρα στην Αλ Χιλάλ ένα ακόμη τρόπαιο. Με τον Μααλούλ στο 65' (πεν.) μείωσε η ομάδα της Αιγύπτου. Χαμένο πέναλτι στο 87' ο Μόντριτς

Αλ Αχλί - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Στον τελικό του Παγκοσμίου Συλλόγων για ένα ακόμη τρόπαιο

Τι και αν έπαιζε χωρίς Μπενζεμά, Κουρτουά και Μιλιτάο, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 4-1 της Αλ Αχλί στο Μαρόκο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Συλλόγων και θα διεκδικήσει στον τελικό απέναντι στην Αλ Χιλάλ (απέκλεισε την Φλαμένγκο) ένα ακόμη τρόπαιο.

Οι «μερένγκες» φρόντισαν να ανοίξουν το σκορ πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (42') με τον Βινίσιους. Μάλιστα, με αυτό το τέρμα ο Βραζιλιάνος έφτασε τα 50 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ.

Όπως έκλεισε το ημίχρονο έτσι ξεκίνησε για τους Ισπανούς που με τον Βαλβέρδε στο 46' έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση. Οι Αιγύπτιοι μείωσαν στο 65' με πέναλτι του Μααλούλ αλλά το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι δεν ανησύχησε σε κανένα σημείο.

Στο 87' ο Μόντριτς αστόχησε από τα έντεκα βήματα αλλά η Ρεάλ βρήκε δύο επιπλέον γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Ροντρίγκο από ασίστ του Θεμπάγιος έκανε το 1-3 και ο Αρίμπας που είχε περάσει δευτερόλεπτα πριν ως αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Γήπεδο: Μπουλαϊ Αμπντάλα

Διαιτητής: Καμπρέρα.

Οι συνθέσεις…

ΑΛ ΑΧΛΙ: Ελ Σενάουι, Μετβαλί, Μααλούλ, Αμπντελονέμ, Χάνι, Αχμέντ Αμπντελκαντέρ, Ελ Σαχάτ (75’ Μοχάμεντ Τ.), Ντιένγκ (61’ Φατί), Ελ Σολία, Αφσά (88' Καχραμπά), Σερίφ (61’ Ταού).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Λούνιν, Νάτσο, Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Καμαβινγκά, Κρόος (77’ Θεμπάγιος), Μόντριτς (90+5' Οντριοθόλα), Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροντρίγκο (90+5' Ντίας).