Χατάισπορ: Συνεχίζει να αγνοείται ο Ατσού, διαψεύδουν ότι ανασύρθηκε ζωντανός

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Κρίστιαν Ατσού, με τον προπονητή της Χατάισπορ, Βολκάν Ντεμιρέλ, να διαψεύδει πως ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια ενός κτιρίου που κατέρρευσε.

Χατάισπορ: Συνεχίζει να αγνοείται ο Ατσού, διαψεύδουν ότι ανασύρθηκε ζωντανός

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση με τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό της Χατάισπορ, Κρίστιαν Ατσού, ο οποίος συνεχίζει να αγνοείται μετά το σεισμό στην γειτονική Τουρκία.

Μπορεί χθες (7/2) τόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου όσο και η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας να ανέφεραν πως ο ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε ζωντανός μέσα απ’ τα ερείπια ενός κτιρίου που κατέρρευσε στην πόλη Χατάι, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του (χωρίς να έχει μιλήσει μαζί του), ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Βολκάν Ντεμιρέλ, διέψευσε το σχετικό θέμα.

«Παρακαλώ μην γράφετε ότι επέζησε χωρίς να είστε σίγουροι ότι επέζησε. Οι άνθρωποι έχουν οικογένειες, ελπίδες, θλίψη και πόνο που μεγαλώνει. Δεν υπάρχουν ακόμα νέα από τον Ατσού και τον Τανέρ Σαβούτ (σ.σ. αθλητικός διευθυντής). Δεν θα το έλεγα αυτό αν ήταν στο νοσοκομείο. Περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο», είπε στην εφημερίδα «Hurriyet».

Την ίδια στιγμή, ο γιατρός της Χατάισπορ, Γκουρμπέι Καχβετσί, έκανε λόγο για παρεξήγηση:

«Όταν μάθαμε την είδηση ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Dortyol πήγαμε να τον αναζητήσουμε αλλά δεν ήταν εκεί. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, φαίνεται ότι ο Σαβούτ και ο Κρίστιαν Ατσού δεν έχουν βρεθεί».