Φαν Νίστελροϊ: «Έπρεπε να πάει στη Γιουνάιτεντ ο Χάκπο. Δεν με άκουσε!»

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, αποκάλυψε ότι συμβούλεψε τον Κόντι Χάκπο να συνεχίζει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εκείνος προτίμησε τη Λίβερπουλ.

Φαν Νίστελροϊ: «Έπρεπε να πάει στη Γιουνάιτεντ ο Χάκπο. Δεν με άκουσε!»

Για την απόφαση του Κόντι Χάκπο να αφήσει την Αϊντχόφεν και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Λίβερπουλ αναφέρθηκε ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Ο Ολλανδός εξτρέμ βρισκόταν στο στόχαστρο τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ. Εκ του αποτελέσματος όμως, επέλεξε την τελευταία και μετακινήθηκε τον περασμένο μήνα στο «Άνφιλντ».

Όπως σημείωσε ο προπονητής της Αϊντχόφεν, που στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ με τεράστια επιτυχία, είχε συμβουλέψει τον Χάκπο να αποδεχτεί την πρόταση των «κόκκινων διαβόλων», αλλά εκείνος δεν τον άκουσε.

«Η μετακίνηση όνειρο για τον Χάκπο θα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν σε επαφή με τον (σ.σ. προπονητή) Τεν Χαγκ από τον Αύγουστο. Και εγώ ήθελα να πάει στην Γιουνάιτεντ, όχι επειδή ήταν ομάδα μου και τους αγαπώ, αλλά και επειδή είναι καλύτερη από την Λίβερπουλ και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στους παίκτες της», τόνισε με δηλώσεις του ο Φαν Νίστελροϊ και πρόσθεσε:

«Τον συμβούλευσα να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Κάτι συνέβη και αρνήθηκε τη συμβουλή μου και άκουσε τον (σ.σ. κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ) Φαν Ντάικ που τον δελέασε για να πάει στη δική του ομάδα».