Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Φλαμένγκο - Αλ Χιλάλ και Αλ Αχλί - Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά (pic)

Τρίτη (7/2) και Τετάρτη (8/2) θα διεξαχθούν στο Μαρόκο τα ημιτελικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων υπό την αιγίδα της FIFA.

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Φλαμένγκο - Αλ Χιλάλ και Αλ Αχλί - Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά (pic)

Η Φλαμένγκο αντιμετωπίζει την Αλ-Χιλάλ την Τρίτη (7/2) το βράδυ στον πρώτο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Μαρόκο, πριν η Ρεάλ Μαδρίτης μπει στη μάχη με την Αλ Αχλί την Τετάρτη (8/2).

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος, που προκρίθηκε χάρη στην κατάκτηση του Copa Libertadores, βρίσκει τους Σαουδάραβες της Αλ-Χιλάλ, νικητές του Champions League της Ασίας, οι οποίοι κέρδισαν (5-3) στα πέναλτι την Ουιντάντ Καζαμπλάνκα στον προηγούμενο γύρο (1-1 στην κανονική διάρκεια).
Οι Βραζιλιάνοι ελπίζουν να γίνουν ο πρώτος μη ευρωπαϊκός σύλλογος που κατακτά τον τίτλο από το 2012 και τον τίτλο της Κορίνθιανς.

Την Τετάρτη, η νικήτρια του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, μπαίνει στη διοργάνωση εναντίον της αιγυπτιακής ομάδας Αλ Αχλί, η οποία απέκλεισε την Όκλαντ Σίτι (3-0) και την Σιάτλ Σάουντερς (1-0) για να φτάσει στα ημιτελικά.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, κάτοχος του ρεκόρ τίτλων στη διοργάνωση (2014, 2016, 2017 και 2018) αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από τραυματισμούς παικτών, αφού δεν θα ταξιδέψουν στο Μαρόκο ο τερματοφύλακας Τιμπό Κουρτουά, ο επιθετικός Καρίμ Μπενζεμά και οι αμυντικοί Έντερ Μιλιτάο, Λούκας Βάσκεθ και Φέρλαντ Μέντι.

Οι νικητές των δύο αγώνων θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το Σάββατο (11/2) στο Ραμπάτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τρίτη 7/2 - 21:00
Φλαμένγκο-Αλ Χιλάλ

Τετάρτη 8/2 - 21:00
Αλ Αχλί-Ρεάλ Μαδρίτης