Νότιγχαμ: MVP ο Νάβας(pic-vid)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει αποκτήσει 29 παίκτες από το καλοκαίρι, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League.

Νότιγχαμ: MVP ο Νάβας(pic-vid)

Η πιο σημαντική από όλες τις μεταγραφές, φαίνεται να είναι ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα, Κέιλορ Νάβας.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές μεταγραφές σε μια φρενήρη τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, κατά την οποία οι κορυφαίοι σύλλογοι της Αγγλίας ξόδεψαν ποσά ρεκόρ, με την Τσέλσι μόνο να ξοδεύει σχεδόν 300 εκατομμύρια λίρες.

Ο Νάβας ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Ο τρεις φορές νικητής του Champions League, δανεικός στη Φόρεστ από την Παρί Σεν Ζερμέν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, έκανε μια σειρά από υπέροχες αποκρούσεις καθώς η ομάδα του σφράγισε μια κρίσιμη νίκη με 1-0 επί της Λιντς για να την απομακρύνει ακόμα πιο μακριά από τις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

«Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, εξαιρετικός και συγκροτημένος. Τα προφανή σημεία συζήτησης είναι οι αποκρούσεις, και δικαίως, του αξίζουν όλα τα εύσημα για αυτό», είπε ο προπονητής της Φόρεστ, Στιβ Κούπερ για τον 36χρονο Κοσταρικανό τερματοφύλακα.

Ακολουθεί βίντεο με τις αποκρούσεις του Νάβας κόντρα στη Λιντς