Ligue 1: «Άσφαιρη» η Λοριάν, πήρε «ανάσα» το Στρασβούργο

Η Λοριάν έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο την Ανζέ και απέτυχε να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις του Σαμπιονά, ενώ το Στρασβούργο κέρδισε 2-0 τη Μονπελιέ και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Ligue 1: «Άσφαιρη» η Λοριάν, πήρε «ανάσα» το Στρασβούργο

Πολύτιμους πόντους απώλεσε η Λοριάν στην προσπάθεια που καταβάλει για τη διεκδίκηση μιας θέσης στον βαθμολογικό πίνακα της Ligue 1 που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.

Στην 22η αγωνιστική του Σαμπιονά, ο σύλλογος έμεινε στο «στείρο» 0-0 με αντίπαλο την Ανζέ, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, που την φέρνει πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Στο μεταξύ, σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Μονπελιέ πανηγύρισε το Στρασβούργο και πήρε μία τεράστια βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για έξοδο από τη διακεκαυμένη ζώνη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντιαλό, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και της άνοιξε τον δρόμο για το τρίποντο.

Πέραν αυτών, χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Οσέρ με τη Ρεμς, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο «λευκό» 0-0, ενώ η Ναντ κέρδισε 2-0 την Αζαξιό και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το προφίλ της 22ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (4/2)
Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ 2-1
Τρουά – Λιόν 1-3
Ρεν – Λιλ 1-3

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (5/2)
Κλερμόν – Μονακό 0-2

Αζαξιό – Ναντ 0-2
(64’ Βίκτορ, 89’ πέν. Μπλας)

Οσέρ – Ρεμς 0-0

Λοριάν – Ανζέ 0-0

Στρασβούργο – Μονπελιέ 2-0
(1’ και 45’ Ντιαλό)

18.05: Μπρεστ – Λανς
21.45: Μαρσέιγ – Νις

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ