Αντούνα: «Εκνευρίστηκα που δεν έγινε η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό»

Ο Ουριέλ Αντούνα μίλησε για το γεγονός πως η μεταγραφή του από την Κρουζ Αζούλ στον Παναθηναϊκό χάλασε.  

Αντούνα: «Εκνευρίστηκα που δεν έγινε η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό»

Ο Ουριέλ Αντούνα αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού και μάλιστα έγινε πολύ μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια από τους «πράσινους» για να τον αποκτήσουν. Μάλιστα οι δύο πλευρές τα είχαν βρει για να γίνει η μεταγραφή, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρεθεί ποτέ η χρυσή τομή με την Κρουζ Αζούλ, στην οποία και ανήκει ο παίκτης.

Για πρώτη φορά ο ποδοσφαιριστής μίλησε για το γεγονός πως δεν έγινε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την αρνητική έκβαση που είχε η υπόθεση του.

«Δεν ξέρω αν είναι αδυναμία, σίγουρα όμως είναι απογοήτευση, ήμουν κάπως εκνευρισμένος γιατί πάλεψα πολύ να παίξω στην Ευρώπη και ακόμα προσπαθώ για αυτό. Δεν έγινε πράξη, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω για να βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο, να παίζω καλά για τον σύλλογό μου γιατί ξέρω πως αν δώσω πολλά εδώ, θα με δει ξανά κάποια από ομάδα από την Ευρώπη.

«Η οικογένειά μου, όλοι όσοι με περιβάλλουν είναι χαρούμενοι στην Κρουζ Αζούλ και δεν θα ήθελα να φύγω για άλλον σύλλογο εκτός Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, μου έχουν φερθεί πολύ καλά κι αυτό πρέπει να πιστωθεί στη διοίκησή μας», δήλωσε ο Αντούνα.