Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Έβγαλε την υποχρέωση και έφυγε για τελικό!

Στον τελικό του League Cup προκρίθηκε και τυπικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πέτυχε και δεύτερη νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 στο Όλντ Τράφορντ. Κλειδί η είσοδος του Ράσφορντ, στις 26/2 στο Γουέμπλεϊ ο τελικός με την Νιουκάστλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Έβγαλε την υποχρέωση και έφυγε για τελικό!

Στον τελικό του League Cup έκλεισε θέση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μετά το 3-0 στο Σίτι Γκράουντ νίκησε με 2-0 και στο Όλντ Τράφορντ την Νότιγχαμ Φόρεστ και θα αντιμετωπίσει στις 26/2 στο Γουέμπλεϊ την Νιουκάστλ με φόντο τον πρώτο της τίτλο από το 2017.

"Κλειδί" για την αναμέτρηση ήταν η είσοδος του Μάρκους Ράσφορντ στο παιχνίδι, καθώς μπήκε στο 62΄με το σκορ στο 0-0 και είχε συμμετοχή και στα δύο τέρματα των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαχ άνοιξε το σκορ στο 73' όταν ο Μαρσιάλ εκμεταλλεύτηκε το ασταθές διώξιμο της άμυνας στην προσπάθεια του Ράσφορντ ενώ ο τελευταίος έδωσε την ασίστ στον Φρεντ για το 2-0 στο 76', με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει σε κενή εστία.

Οι ενδεκάδες:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (Ε. Τεν Χάαχ): Χίτον, Βαράν (80' Μαγκουάιρ), Μαρτίνεζ, Φαν Μπισάκα, Σο, Κασεμίρο (80΄Λίντελοφ), Φρεντ, Φερνάντες, Αντονί (63' Σάντσο), Βέργκχοστ (63' Μαρσιάλ), Γκαρνάτσο (62' Ράσφορντ)

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (Σ. Κούπερ): Χένεσι, ΜακΚένα, Μπολί, Λόντι (65' Οριέ), Γουίλιαμς, Μανγκαλά, Φρόιλερ (64' Ντανίλο), Ντένις, Σκάρπα (86' Χάμοντ), Τζόνσον (64' Μάιτεν), Σάριτζ (86' Οσόνγκ)