Αντσελότι: «Ξεπερνάμε τα όρια με αυτό το πρόγραμμα»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, εξέφρασε τα παράπονά του για το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του.

Αντσελότι: «Ξεπερνάμε τα όρια με αυτό το πρόγραμμα»

Παράπονα για το δύσκολο πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι, ενόψει και του αυριανού εξ αναβολής αγώνα με αντίπαλο τη Βαλένθια για το πρωτάθλημα. Σημειώνεται ότι οι «μερένγκες» έδωσαν συνολικά οκτώ ματς τον Ιανουάριο και θα παίξουν άλλα τόσα τον Φεβρουάριο.

«Δεν θα διαλέξουμε παιχνίδια, γιατί σε αυτό το σύλλογο δεν είναι δυνατόν να διαλέγεις παιχνίδια. Αλλά θα δώσουμε ανάσες στους παίκτες. Είναι απαραίτητο. Γιατί; Γιατί το πρόγραμμα που μας περιμένει είναι απίστευτο. Η La Liga θέλει να κάνει τις διοργανώσεις της, η ομοσπονδία επίσης, η FIFA, η UEFA... ο καθένας κάνει του κεφαλιού του. Αποτέλεσμα: οι παίκτες δεν μπορούν να έχουν ρεπό. Εμένα μερικές φορές, με ενοχλεί να έχω ρεπό, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να σκεφτούμε ότι, αν δεν ξεκουραστούν οι παίκτες, δεν θα υπάρχει πια θέαμα. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό.

Είμαστε ενθουσιασμένοι στην ιδέα ενός ημιτελικού κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα, δύο αγώνων με τη Λίβερπουλ στο Champions League, ενός ημιτελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων... μας δίνουν κίνητρο. Αλλά για όλα υπάρχει ένα όριο. Και με αυτό το πρόγραμμα, είμαστε καθ’ οδόν να ξεπεράσουμε τα όρια. Πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε κάτι για να αλλάξει όλο αυτό», είπε ο Ιταλός προπονητής.