Κύπελλο Γερμανίας: Ο Ζιλ Ντίας έσωσε Στουτγκάρδη και... Μαυροπάνο, 1-2 την Πάντερμπορν

Με γκολ ισοφάρισης του Ζιλ Ντίας και νικητήριο στις καθυστερήσεις, η Στουτγκάρδη απέκλεισε με ανατροπή την Πάντερμπορν που είχε προηγηθεί με απίθανο αυτογκόλ Μαυροπάνου

Κύπελλο Γερμανίας: Ο Ζιλ Ντίας έσωσε Στουτγκάρδη και... Μαυροπάνο, 1-2 την Πάντερμπορν

Η Στουτγκάρδη προκρίθηκε με θρίλερ στο φινάλε και ανατροπή (2-1) στην έδρα της Πάντερμπορν στην προημιτελική φάση του γερμανικού Κυπέλλου, αλλά ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα για να το πετύχει.

Οι γηπεδούχοι που στην προηγούμενη φάση είχαν αποκλείσει την Βέρντερ στα πέναλτι, κόντεψαν να κάνουν το ίδιο και απέναντι στην ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος με ένα απίθανο αυτογκόλ στο ξεκίνημα (4') έδωσε αναπάντεχα το προβάδισμα στην Πάντερμπορν.

Η Στουργκάρδη πίεσε ασφυκτικά, είχε τρομακτικά ποσοστά στην κατοχή μπάλας, πολλές τελικές και κόρνερ και βρήκε τη λύση στο 87' από έναν παλιό παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Ζιλ Ντίας στο ντεμπούτο του στην γερμανική ομάδα έβαλε γκολ πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο και ισοφάρισε, ενώ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων η Στροτγκάρδη έκανε το 1-2 και πήρε την πρόκριση χάρη σε τέρμα του Γκίρασι. Ο Μαυροπάνος είχε δει κίτρινη κάρτα στο 72'.