Ίντερ: Κοιτάζει Λίντελοφ και Κέρερ για την αντικατάσταση του Σκρίνιαρ

Με τον Μίλαν Σκρίνιαρ να είναι με το ένα πόδι στην Παρί Σεν Ζερμέν, οι ιθύνοντες της Ίντερ ψάχνουν τον αντικαταστάτη του έχοντας ψηλά στην λίστα τους Βίκτορ Λίντελοφ και Τίλο Κέρερ.

Ίντερ: Κοιτάζει Λίντελοφ και Κέρερ για την αντικατάσταση του Σκρίνιαρ

Η μεταγραφή του Μίλαν Σκρίνιαρ στην Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται προ των πυλών, με την Ίντερ να βρίσκεται ήδη στην αγορά για την αντικατάστασή του.

Ψηλά στην λίστα των νερατζούρι για αντι-Σκρίνιαρ βρίσκονται οι Βίκτορ Λίντελοφ και Τίλο Κέρερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Gazzetta dello Sport.

Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ίντερ ζήτησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Σουηδό με την μορφή του δανεισμού αλλά έλαβε αρνητική απάντηση. Οι συνομιλίες ωστόσο να συνεχίζονται, αφού απ’ την πλευρά των κόκκινων διάβολων είναι πρόθυμη για την πώληση του 28χρονου.

Από την άλλη πλευρά, ο Κέρερ ήταν ένας παίκτης που είχε ακουστεί και το προηγούμενο καλοκαίρι για την Ίντερ, ωστόσο, βρέθηκε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ. Εκεί, έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα το τελευταίο διάστημα και η περίπτωση μπορεί να έρθει ξανά στην επιφάνεια για την ομάδα του Μιλάνου.