Αλέγκρι: «Πρέπει να διασφαλίσουμε την παραμονή. Αυτή είναι η πραγματικότητα…»

Απογοητευμένος ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά την ήττα (0-2) από τη Μόντσα στο πρωτάθλημα, που έστειλε τους «μπιανκονέρι» στη 12η θέση της Serie A.

Αλέγκρι: «Πρέπει να διασφαλίσουμε την παραμονή. Αυτή είναι η πραγματικότητα…»

«Βυθισμένος» στις σκέψεις του ήταν ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά την ήττα (0-2) από τη Μόντσα στη Serie A. Μία ήττα που ήταν μάλιστα και η πρώτη εντός έδρας για το σύλλογο του Τορίνο στο φετινό πρωτάθλημα, με την οποία «γκρεμίστηκε» στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της «Γηραιάς Κυρίας» ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα πρέπει πλέον να αρχίσει να μαζεύει πόντους για να διασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ σημειώνεται πως η «Γιούβε» είναι στο +11 από την Βερόνα, η οποία βρίσκεται μία θέση κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Το πρώτο μέρος απέναντι στην Μόντσα είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε άλλο παιχνίδι μας και είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Στα τρία τελευταία παιχνίδια μας έχουμε δεχτεί 10 γκολ και έχουμε πάρει μόλις έναν βαθμό.

Η βαθμολογία; Εγώ λέω πάντα ότι μαζέψαμε 38 βαθμούς όμως τώρα έχουμε 23 και θα πρέπει να έχουμε επίγνωση πως αυτό λέει η κατάταξη.

Θα πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να διασφαλίσουμε την παραμονή. Αυτή είναι η πραγματικότητα, διαφορετικά τα πράγματα θα είναι άσχημα για εμάς. Αυτό που συνέβη στα τελευταία παιχνίδια, επιβάλλεται να μην ξανασυμβεί», είπε.